X
تبلیغات
رایتل

دانشجویان مواد دانشگاه تجن

گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید، هیچ راهی نیست که آن را نیست پایان، غم مخور

1390/11/17 ساعت 16:22

سرفصل ترمودینامیک

ترمودینامیک:
تعاریف، اهمیت و کاربرد ترمودینامیک در مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی، کمیت های اصلی و اشتقاقی و واحد های هر یک از آن ها، ثانون اول ترمودینامیک در ارباط با سیستم های بسته، باز و باز با جریان پایدار، انرژی های مختلف یک سیستم، آنتالپی و استفاده از آن در مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی، فرآیند های برگشت ناپذیر، قانون فازها، روابط آب و بخار اشباع و بخار فوق اشباع، روابط فشار، حجم و دما برای سیالاات خالص، ظرفیت حرارتی جامدات، مایعات و گاز و اثر دما و فشار بر آن ها، حرارت استاندارد احتراق و واکنش ها ی دیگر شیمیایی، اثر دما  فشار بر گرمای واکنش احتراق سوخت ها و مقدار حرارتی، قوانین دوم و سوم ترمودینامیک، محدودیت های تبدیل انرژیحرارتی به کار، برگشت ناپذیری و مفهوم آنتروپی، heat engine , heat pumps، سیکل های مرتبط با آن ها و راندمان آن ها با توجه به قانون دوم ترمودینامیک، خواص و روابط ترمودینامیکی سیالات خالص در حالت های دو فازی، سه فازی و دیاگرام های مربوط، جدوامل گاز های مورد استفاده در سیستم های سرد کننده و بررسی حصوصیات ترمودینامیکی آن ها، چرخه های سرماسازی و خصوصیات آن ها، انتخاب ماده سرمازا، سرما سازهای کمپرسوری و جذبی

¢/div ساعت ساعت script language= /span ساعت ساعت br ساعت 0 ساعت BlogSky:Post Title / /h3 /h3 _blank/a div class=wgname/div لینک های روزانه/BlogSky:Author Body style= BlogSky:Weblog PostsHRef /h2 class= 0div class=div class= BlogSky:Weblog PostsHRef /h2 class= 0 ساعت رمز عبور: BlogSky:Post HRef /title/ul