-
سویا
1391/04/01 08:54
خصوصیات گیاه سویا: این گیاه در فارسی با نام های متفاوتی از جمله، سوژا، لوبیا روغنی، لوبیا چینی، نخود فرنگی چینی و لوبیا منچوری نامیده شده است . در زبان انگلیسی به soybean مشهور است. سویا گیاهی است که در بهار به عنوان کشت اول و در تابستان به عنوان کشت دوم کاشته می شود . سویا دارای ریشه اصلی عمیقی بوده که می تواند تا...
-
شاهنامه
1391/04/01 08:54
به نام خداوند جان و خرد کزین برتر اندیشه برنگذرد خداوند نام و خداوند جای خداوند روزی ده رهنمای خداوند کیوان و گردان سپهر فروزنده ماه و ناهید و مهر ز نام و نشان و گمان برترست نگارندهی بر شده پیکرست به بینندگان آفریننده را نبینی مرنجان دو بیننده را نیابد بدو نیز اندیشه راه که او برتر از نام و از جایگاه سخن هر چه زین...
-
سال نو مبارک
1391/01/08 18:19
-
روباه و زاغ
1390/12/06 15:36
روباه و زاغ زاغکی غالب پنیری دید از همان پاستوریزه های سفید پس به دندان گرفت و پرواز کرد روی شاخ چنار مأوا کرد اتفاقا" از آن محل روباه میگذشت و از پنیر شد آگاه گفت اینجا شده فشن تی وی چه ویویی ؛ چه پرسپکتیوی محشری در تناسب اندام کشته تیپ تو صد خاص و عوام دارم ام پی تیری آوازت شاهکاره ؛ شبیه اعجازت ولی اینها کفاف...
-
فارسی
1390/12/04 08:36
فایل حاوی جزوه ی آموزشی را از طریق لینک زیر دریافت نمایید: http://www.4shared.com/zip/0P4CPpBP/Persian.html توجه: فایل ها دارای رمز می باشند و رمز آن ها شناسه ی تازه داماد کلاس می باشد و آن را می توانید از طریق صفحه ی دانشجویان مواد دانشگاه تجن بیابید.
-
ارقام پرتقال
1390/11/24 16:13
برای مشاهده ی بهتر عکس ها آن ها را در سیستم خود ذخیره کنید. انگشت بودا فوکوموتوناول هاملین کالاموندین کامکوات مارس ارلی خونی مورو ناولینا ناولیت خونی سانگینولی تامسون ناول واشنگتن ناول
-
آدرس های وبلاگ
1390/11/22 16:51
آدرس های اصلی وبلاگ: http://tumc.mihanblog.com http://tumc.blogsky.com نسخه ی انگلیسی وبلاگ: http://tumc.blog.com نسخه ی موبایل وبلاگ: http://tumc.blogsky.com/m
-
آنزیم ها
1390/11/18 11:14
مکانیسم عمل آنزیم ها : آنزیم ها پروتئین های هستند که توسط سلول های موجودات زنده یرای انجام عمل ویژۀ کاتالیز واکنش های شیمیایی، اختصاص یافته اند. آنزیم ها سرعتی را که در آن، واکنش ها به حالت تعادل نزدیک می شوند، افزایش می دهند. سرعت واکنش به این صورت تعریف شده است تغییر مقدار مواد اولیه یا محصولات عمل (برحسب مول یا گرم...
-
دروس ارائه شده در ترم جدید
1390/11/18 11:14
دروس ارائه شده در ترم جدید درس تعداد واحد شهریه (ریال) فارسی 3 254100 تربیت بدنی 1 1 242000 فیزیک الکتریسیته و مغناطیس 3 477400 علوم زراعی 2 303600 ترمودینامیک 3 455400 استاتیک و مقاومت مصالح 3 471900 شیمی مواد غذایی 4 607200 جمع شهریه متغیر 2811600 شهریه ثابت 1760000 مبلغ کل 4571600 از 10/11 تا 16/11 مهلت انخاب واحد...
-
چه زود دیر شد
1390/11/18 11:13
ناگهان چه زود می رسد و چه زود دیر می شود همین دیروز بود، انتخاب واحد و شروع کلاس ها. اما امروز بود، آخرین امتحان و پایان کلاس ها و همین فردا خواهد بود، انتخاب واحد و شروع دوباره کلاس ها. یاد خاطرات، افکار را در هم می شکند، چشم ها را می گریاند و لحظه ها را بی تاب می کند که باز دوباره بیاید آن روزگارانی که یاد می شود...
-
ویژوال بیسیک
1390/11/18 11:13
سوالات امتحان ترم 8 صنایع تقسیم از طریق تفریق Private Sub Command1_Click () x = Val(Text1 ) y = Val(Text2 ) i = 0 While x > 0 x = x - y i = i + 1 Wend Print i End Sub توان رسانی از طریق جمع Private Sub Command1_Click() x = Val(Text1) y = Val(Text2) f = 1 i = 1 While y >= i f = f * x i = i + 1 Wend Print f End...
-
ویژوال بیسیک - تمرین ها
1390/11/18 11:12
حاصل جمع دو عدد Private Sub Command1_Click() Dim a As Integer Dim b As Integer Dim c As Integer a = Val(Text1.Text) b = Val(Text2.Text) c = a + b Text3.Text = Str(c) End Sub تغییر عنوان فرم Private Sub Text1_Change() Form1.Caption = Text1.Text End Sub مغلوب عدد دو رقمی Private Sub Command1_Click() Dim num1 As Integer...
-
نمونه سوال بخش معرفی جنس های مخمر
1390/11/18 11:11
نمونه سوال بخش معرفی جنس های مخمر بر روی لینک زیر کلیک کنید http://up.iranblog.com/images/26215198833227147259.swf نرم افزار مورد نیاز را می توانید از آدرس زیر دریافت نمایید: http://dl.softgozar.com/Files/Software/Adobe_Flash_Player_11.1.102.55_x86_Final_for_Internet_Explorer_AOL_Softgozar.com.exe رمز فایل:...
-
نمونه سوال بخش معرفی جنس های کپک
1390/11/18 11:11
نمونه سوال بخش معرفی جنس های کپک بر روی لینک زیر کلیک کنید http://up.iranblog.com/images/07936002717288469771.swf نرم افزار مورد نیاز را می توانید از آدرس زیر دریافت نمایید: http://dl.softgozar.com/Files/Software/Adobe_Flash_Player_11.1.102.55_x86_Final_for_Internet_Explorer_AOL_Softgozar.com.exe رمز فایل:...
-
نمونه سوال بخش معرفی جنس های باکتری
1390/11/18 11:10
نمونه سوال بخش معرفی جنس های باکتری بر روی لینک زیر کلیک کنید http://up.iranblog.com/images/24690463620099692189.swf نرم افزار مورد نیاز را می توانید از آدرس زیر دریافت نمایید: http://dl.softgozar.com/Files/Software/Adobe_Flash_Player_11.1.102.55_x86_Final_for_Internet_Explorer_AOL_Softgozar.com.exe رمز فایل:...
-
bacteri
1390/11/18 11:10
-
تیتراسیون های رسوبی
1390/11/18 11:09
تیتراسیون های رسوبی: اگر یک واکنش رسوبی به طور کمی و سریع انجام شود، می توان از آن برای عمل تیتراسیون و سنجش حجمی استفاده کرد. معرف هایی که معمولا برای تعیین نقطه پایان عمل تیتراسیون های رسوبی به کار می روند به سه دسته ی اصلی طبقه بندی می شوند. الف) معرف هایی که در دسته اول قرار دارند شامل آن دسته از معرف های شیمیایی...
-
تیتراسیون های اکسیداسیون و احیا (منگانومتری)
1390/11/18 11:09
تیتراسیون های اکسیداسیون و احیا (منگانومتری): تیتراسیون های اکسیداسیون و احیا شامل تمام واکنش هایی است که در برگیرنده ی تغییر عدد اکسیداسیون یا انتقال الکترون بین مواد موجود در واکنش می باشد و محلول های استاندارد عوامل اکسید کننده یا احیا کننده هستند. اما در تیتراسیون ها معمولا از عوامل اکسید کننده استاندارد بیشتر...
-
تیتراسیون خنثی شدن اسید و باز
1390/11/18 11:08
تیتراسیون خنثی شدن اسید و باز: خنثی شدن یعنی از بین رفتن اثر بازها توسط اسیدها و یا اثر اسیدها توسط بازها که محصول این واکنش نمک و آب است. محلول های استاندارد اسیدها و بازها به طور گسترده ای برای تعیین آنالیت هایی استفاده می شوند که خود اسید یا باز و یا ترکیباتی هستند که می توان آن ها را با عوامل شیمیایی به گونه های...
-
تیتراسیون ها و سنجش های حجمی
1390/11/18 11:08
تیتراسیون ها و سنجش های حجمی مقدمه: روش های تیترسنجی گروه بزرگ و مهمی از روش های کمی را تشکیل می دهند و از جمله روش های تجزیه ای هستند که در آن ها مقدار یک ترکیب تویط مقدار لازم از یک واکنشگر استاندارد که به طور کامل با نمونه واکنش می دهد، تعیین می شود. تیتراسیون های حجم سنجی، روش های سریع، راحت و دقیقی هستند که به...
-
برنامه امتحانات مهندسی مواد
1390/11/18 11:07
نام درس تاریخ امتحان ساعت امتحان آز میکروبیولوژی مواد غذایی 10/11 13-15 آز شیمی تجزیه 10/13 8-10 مکانیک سیالات 10/21 8-10 میکروبیولوژی مواد غذایی 10/25 8-10 انقلاب اسلامی 10/26 15-17 بیو شیمی عمومی 10/28 8-10 شیمی تجزیه 11/01 8-10 عملیات کارگاهی 11/03 10-12 برنامه نویسی کامپیوتر 11/06 8-10
-
بوتولیسم
1390/11/18 11:05
بوتولیسم یک بیماری کشنده میباشد که باعث فلج عضلات بدن انسان میشود. این بیماری توسط باکتری کلستریدیوم بوتولینوم ایجاد میشود. کلستریدیوم بوتولینیوم در محیطهای کم اکسیژن و یا فاقد اکسیژن به خوبی رشد میکند . باکتری بوتولیسم باکتری کلستریدیوم بوتولینوم (تصویر مقابل)، 7 نوع مجزا سم تولید میکن د: A ، B ، C ، D ، E ، F...
-
جلسه ی یازدهم: 3/10/90
1390/11/18 11:05
ویروس ها: وجه تمایز ویروس ها با سایر میکروارگانیزم ها عبارتست از: 1. ویروس ها قادر نیستند به تنهایی تکثیر نمایند لذا برای تکثیر نیاز به یک میزبان یا بافت زنده دارند. 2. ویروس ها فقط دارای یک نوع از اسید های نوکلئیک ( DNA یا RNA ) هستند. 3. به دلیل اندازه ی کوچک ویروس ها می توانند از فیلترهای غشایی عبور کنند و فیلتریبل...
-
معرفی برخی از باکتری های مهم در صنایع غذایی
1390/11/18 11:04
1. استوباکتر ( Acetobacter ): این باکتری ها الکل تیلیک را به اسید استیک اکسید می کنند. استوباکترها میله ای و متحرک اند و روی میوه ها، سبزی ها و میوه های ترش شده یافت می شوند. 2. آئرومناس ( Aeromonas ): این باکتری ها میله ای و گرم منفی بوده و دمای اپتیمم رشد آن ها 22 تا 28 درجه سانتی گراد است. بی هوازی اختیاری بوده و...
-
معرفی برخی از مخمرهای مهم در صنایع غذایی
1390/11/18 11:03
1. کریپتوکوکوس ( Criptococcus ): این جنس شامل مخمر هایی است که به شکل کروی، بیضوی یا بیضوی کشیده دیده می شوند. در حین تولید مثل غیرجنسی سلول های این مخمرها در جهات مختلف جوانه می زند و در برخی از انواع این جنس هم ایجاد میسیلیوم می گرد. این مخمرها غالبا بوسیله کپسول لوخ مانندی از جنس پلی ساکارید احاطه شده اند و هم چنین...
-
معرفی برخی از کپک های مهم در صنایع غذایی
1390/11/18 11:03
معرفی برخی از کپک ها: 1. آلترناریا (َ Alternaria ): هیف های آن دارای دیواره عرضی است. کونیدیا تولید می کند و از جمله قارچ های ناقص در صنایع غذایی می باشد. آلترناریا قارچ مزرعه ای ( Field fungi ) است که به رطوبت بالا نیاز دارد و در میوه های هسته دار ( Stone fruits ) مانند سیب و انجیر ایجاد پوسیدگی قهوه ای یا سیاه (...
-
جلسه ی دهم: 27/9/90
1390/11/18 11:02
میکروارگانیزم های مهم در میکروبیولوژی مواد غذایی: قارچ ها ( Fungi ): قارچ ها یا بیماری زا هستند یا ساپروفیت (انگل) می باشند که انگل ها بر روی ماده غذایی رشد می کنند و بیماری زا که باعث ایجاد بیماری می باشند. همه ی قارچ ها اعم از بیماری زا یا ساپروفیت را می توان روی محیط کشت سنتتیک کشت داد. بعضی از قارچ ها همه چیز...
-
فساد گوشت پرندگان
1390/11/18 11:01
فساد گوشت پرندگان کاری از ابراهیم مرادی، رضوان استاد، مسعود عباسی، صابر بلبلی مهمترین مساله در بحث پرندگان توجه به گوشت مرغ است اما به طور کلی سایر انواع ماکیان مثل بوقلمون، غاز و اردک را نیز در برمی گیرد. آلودگی: منابع آلودگی که در مورد گوشت ها مورد بحث است در مورد ماکیان نیز به خوبی صدق می کند. پوست مرغ زنده ممکن...
-
التهاب معده ای روده ای استافیلوکوکی
1390/11/18 10:59
التهاب معده ای روده ای استافیلوکوکی کاری از آرمین امیرسلیمانی و حامد قبادی نژاد مقدمه: مسمومیت غذایی استافیلوکوکی اولین بار توسط دنیس در سال 1894 مورد مطالعه قرار گرفت و پس از آن باربر در سال 1914 با مصرف شیر آلوده شده به یک کشت استافیلوکوکوس اورئوس علایم و نشانه های بیماری را در خود ایجاد نمود. بالاخره در سال 1930...
-
استفاده از مواد نگهدارنده
1390/11/18 10:58