از آن جا که مراحل کار انجام شده در آزمایشگاه، روش های اصولی و تعریف شده برای آزمایشات می باشد و این مراحل را نیز در آزمایشگاه طبق همان اصول انجام داده ایم، تکرار دوباره ی مباحث بیان شده در گزارش کار لزومی ندارد.
این گروه نیز کشت در محیط مایع، کشت در سطح شیبدار و کشت به روش خطی را در محیط پلیت کانت آگار انجام داده است.
<!--[if !supportLists]-->· <!--[endif]-->در انجام آزمایشات بر روی محیط کشت جامد سعی شود تا زمان کار بر روی محیط کشت به محیط آسیبی نرسد.
<!--[if !supportLists]-->· <!--[endif]-->دقت شود تا محیط کشت را به همراه کلونی از محیط کشت قبلی برداشت نکنیم.
<!--[if !supportLists]-->· <!--[endif]-->شرایط لازم برای نمونه های آماده شده، مدت 48 ساعت و دمای 37 درجه سانتی گراد می باشد.
<!--[if !supportLists]-->· <!--[endif]-->توجه داشته باشید که این آزمایش را نیز مانند تمام آزمایشات در شرایط استریل و در کنار شعله انجام می شود.
نتیجه:
محیط کشت مایع: در نتیجه این آزمایش می توان تعداد زیادی از انواع باکتری از قبیل هوازی، بی هوازی و آئروفیل را مشاهده کرد.
محیط کشت جامد:
کشت عمقی در سطح شیبدار: تعداد زیادی کلونی های رشد یافته را می توان دید که به رنگ کرم می باشند و هم چنین باکتری هایی به رنگ زرد پر رنگ نیز در سطح محیط وجود دارند.
کشت خطی: کلونی های رشد یافته را می توان مشاهده کرد و هم چنین در این نمونه یک کلونی خالص مشاهده می شود.
خطای آزمایش:
برداشت نادرست کلونی یا انجام روش نادرست کشت باکتری ها به ویژه در روش خطی می تواند در نتیجه ی آزمایش اختلال ایجاد می کند.
منبع: www.azmayeshat.mihanblog.com