-
سرفصل های کنترل کیفی مواد غذایی
1390/11/17 16:33
کنترل کیفی مواد غذایی: سرفصل های نظری: تاریخچه کنترل کیفیت، سازماندهی واحد کنترل کیفیت و رابطه میان آن با سایر قسمت های واحد تولیدی، مفاهیم اساسی در کنترل کیفیت، مزایا و هزینه های کنترل کیفیت، روش های ارتقاء کیفیت، عوامل موثر بر کیفیت مواد غذایی (عوامل شیمیایی، فیزیکی، بیولوژیکی و حسی)، روش های انجام آزمون حسی، مراحل...
-
بدست آوردن محلول رقیق از محلول غلیظ تر (گزارش)
1390/11/17 16:33
عنوان آزمایش : بدست آوردن محلول رقیق از محلول غلیظ تر هدف آزمایش : بدست آوردن 250 میلی لیتر محلول KCl 0.2M از محلول KCl 2M وسایل مورد نیاز : 1. بالون حجمی به حجم 100 میلی لیتر 2. بالون حجمی به حجم 250 میلی لیتر 3. پیپت مدرج مواد مورد نیاز : 1. 14.91 گرم پتاسیم کلرید (KCl) 2. آب مقطر (H2O) تئوری آزمایش : این آزمایش در...
-
ساختمان دانشگاه بر روی نقشه
1390/11/17 16:30
-
ساختمان جدید
1390/11/17 16:29
محوطه در پشت ساختمان است. کلاس 5 کلاس 8
-
ساختمان قدیم
1390/11/17 16:28
-
برگزاری کلاس ها
1390/11/17 16:27
در ترم جدید کلاس های 1، 2، 3 ، 4، در ساختمان قدیم و کلاس های 5 ، 6، 7، 8 در ساختمان جدید دایر می شود.
-
آدرس ساختمان دوم و جدید
1390/11/17 16:27
میدان امام- ابتدای جاده ی بابل- 150 متر بعد از پمپ بنزین- سمت چپ- جنب رستوران جوجه طلایی تلفن تماس: 01232261624
-
مقدمه
1390/11/17 16:26
بیوشیمی : بیوشیمی علمی با پهنای وسیع و نامحدود است و این علم تمامی علوم پایه ای را در خود جا داده است. تاریخچه این علم به 100 سال نمی رسد ولیکن در طول 50 سال اخیر پیشرفت های خیلی چشمگیری در این زمینه صورت گرفته است. بیوشیمی پایه ی ملکولی یک موجود زنده و واکنش هایی که در طول آن رخ می دهد تا فعالیت های آن را مورد بررسی...
-
تقویم آموزشی موسسه آموزش عالی تجن برای نیمسال اول سال 90-91
1390/11/17 16:26
انتخاب واحد: 15 الی 19 شهریور 90 انتخاب واحد دانشجویان جدید الورود: 20 الی 24 شهریور 90 شروع کلاس ها: 26 شهریور 90 حذف و اضافه: 9 الی 11 مهر 90 پایان کلاس ها: 15 دی 90 شروع امتحانات: 20دی الی 6 بهمن 90 امتحانات آزمایشگاه: 10 الی 15 دی 90 تذکر: دانشجویانی که در زمان های تعیین شده اقدام به انتخاب واحد خد ننمایند، طبق...
-
دروس ارائه شده ی ترم 3
1390/11/17 16:25
انقلاب اسلامی و ریشه های آن برنامه نویسی کامپیوتر بیوشیمی عمومی شیمی تجزیه عملیات کارگاهی مکانیک سیالات میکروبیولوژی مواد غذایی
-
سرفصل تجزیه ی مواد غذایی
1390/11/17 16:25
تجزیه ی مواد غذایی: سرفصل های نظری: مقدمه ای بر اهمیت و کاربرد های تجزیه مواد غذایی، نمونه برداری (اصول، روش ها و وسایل مورد استفاده)، روش های وزنی و حجمی و اسیدیمتری در تجزیه مواد غذایی، اصول رفراکتومتری، دانسیتومتری، پلاریمتری، اسپکتروفتومتری، کروماتوگرافی (اصول، روش ها و دستگاه های مربوطه و کاربرد های آن ها)، انواع...
-
سرفصل عملیات صنایع غذایی
1390/11/17 16:24
عملیات صنایع غذایی: (عملی) تولید یک نوع کمپوت، یک نوع کنسرو گوشتی، یک نوع کنسرو سبزی، تولید محصولات لبنی شامل ماست و پنیر، تولید نان، تولید یک نوع مربا، تولید یک نوع مربا، تولید یک نوع ترشی، آشنایی با خصوصیات کیفی محصولات مورد مصرف و فراورده های واحد های تولیدی صنایع غذایی، بازدید از کارخانجات صنایع غذایی لبنی، گوشتی،...
-
سرفصل شیمی مواد غذایی
1390/11/17 16:24
شیمی مواد غذایی: مقدمه و اهمیت شیمی مواد غذایی، آب موجود در مواد غذایی، بررسی مباحثی از قبیل کربوهیدرات ها، پلی ساکاریدها، پروتئین ها، ویتامین ها، مواد معدنی در مواد غذایی و ساختار و دیگر مسایل موجود، بررسی شیمی مواد طعمی و افزودنی های مواد غذایی، بررسی سیستم های کلوئیدی در مواد غذایی
-
سرفصل سینتیک و طرح راکتور
1390/11/17 16:24
سینتیک و طرح راکتور: الف) سینتیک: مقدمه در مورد لزوم و کاربرد درس طرح راکتور و طبقه بندی واکنش ها به طور کلی، بررسی سرعت واکنش های متجانس شامل تقسیم بندی، مدل های واکنش های ابتدایی و غیر ابتدایی، اثر دما، بررسی واکنش های مختلف تعیین معادلات سرعت واکنش ها با درجات مختلف، روش های انتگرال و دیفرانسیل واکنش های کاتالیستی،...
-
سرفصل استاتیک و مقاومت مصالح
1390/11/17 16:24
استاتیک و مقاومت مصالح: تعریف نیرو و گشتاور، شناخت برداری نیرو و گشتاور، جمع نیرو ها و گشتاور به طریق ترسیمی و تحلیلی، تجزیه نیرو در سطح، انتقال نیرو و گشتاور، جمع نیروهای فضایی و تجزیه یک نیرو بر روی سه مولفه ی فضایی، تعریف تعادل و شرایط آن از طریق ترسیمی و تحلیلی، تعریف پیکر آزاد، تعریف کلی پایه ها، سیستم های معین و...
-
سرفصل موازنه جرم و انرژی
1390/11/17 16:23
موازنه جرم و انرژی: موازنه مواد، آنالیز مسایل و موازنه مواد، موازنه ی مواد با بکار گرفتن تکنیک ریاضی برای مسایلی که دارای اجزا باشد، محاسبات مربوط به گشت ها (Recycles)، گاز ها، بخار ها، مایعات و جامدات، قانون گاز های ایده آل، روابط حقیقی، فشار بخار، فشار بخار اشباع، اشباع جزیی و رطوبت، موازنه مواد در تبخیر و میعان...
-
سرفصل انتقال جرم
1390/11/17 16:23
انتقال جرم: کلیات، فرایند های انتقال جرم، تقسیم بندی انواع حالات انتقال جرم، تماس مستقیم و غیر مستقیم فازها، انتقال جرم به صورت های پایا و غیر پایا، عملیات مرحله ای، تعداد واحد های تعادل جرم به طور کلی، کاربرد ضرایب کلی محلی، ضرایب انتقال جرم کلی متوسط، عملیات پایدار با جریان های موازی و هم جهت، جریان های موازی و...
-
سرفصل انتقال حرارت
1390/11/17 16:23
انتقال حرارت: مقدمه، رابطه بین انتقال حرارت و ترمودینامیک، قوانین انتقال حرارت (هدایت، جابجایی و تشعشع)، انتقال حرارت هدایتی، مفهوم انتقال حرارت هدایتی، تعیین معادلات انتقال حرارت هدایتی، مقاومت هدایتی در اشکال مختلف، انتقال حرارت حالت پایا به صورت یک بعدی و دو بعدی، انتقال حرارت در دیواره ها با منبع حرارتی و بدون آن،...
-
سرفصل مکانیک سیالات
1390/11/17 16:22
مکانیک سیالات: مقدمه، سیال ها (نیوتنی و غیر نیوتنی)، خواص مکانیکی سیالات، خواص ترمودینامیکی سیالات، آنالیز بعدی، استاتیک سیالات، معادله استاتیک سیالات، نیروی هیدرواستاتیک روی سطوح، پایداری اجسام غوطه ور، جریان سیال، قانون نیوتن، ویسکوزیته و انتقال گشتاور، عملکرد سیال غیر نیوتنی، لایه مرزی، رابطه ی انرژی و معادله ی...
-
سرفصل ترمودینامیک
1390/11/17 16:22
ترمودینامیک: تعاریف، اهمیت و کاربرد ترمودینامیک در مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی، کمیت های اصلی و اشتقاقی و واحد های هر یک از آن ها، ثانون اول ترمودینامیک در ارباط با سیستم های بسته، باز و باز با جریان پایدار، انرژی های مختلف یک سیستم، آنتالپی و استفاده از آن در مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی، فرآیند های برگشت...
-
سرفصل عملیات کارگاهی
1390/11/17 16:22
عملیات کارگاهی: (عملی) مقدمه، ابزار شناسی کارگاهی، مواد شناسی، ایمنی در کارگاه، جوشکاری، آهنگری، ورق کاری، خم کاری، سوراخ کاری، سنگ زنی، پرچ کاری، حدیده و قلاویز، تراشکاری، لوله کشی، سیم کشی
-
سرفصل علوم زراعی
1390/11/17 16:21
علوم زراعی: تاریخچه و اهمیت محصولات زراعی، طبقه بندی محصولات زراعی، نقش عوامل محیطی در تولید محصولات زراعی، عملیات کاشت و داشت و برداشت، آشنایی با غلات و حبوبات و دانه های روغنی و نباتات صنعتی و ...
-
سرفصل شیمی تجزیه
1390/11/17 16:21
شیمی تجزیه: سرفصل های نظری: مفاهیم اسید، باز، خنثی سازی (اسید ها، بازها، مخلوط اسیدها، مخلوط بازها)، معرف های خنثی سازی و کاربرد آن ها، انتخاب معرف مناسب، اکی والان و محلول های نرمال، محلول های تامپون، نمک ها و نمک های اسیدی، خنثی و قلیایی، شناسایی کاتیون ها وآنیون ها و دسته بندی آن ها در واکنش های ته نشینی و استفاده...
-
سرفصل بیوشیمی عمومی
1390/11/17 16:21
بیوشیمی عمومی: خواص آب، کربوهیدرات ها، لیپیدها، پروتیین ها، اسید نوکلئوئیک، آنزیم ها، متابولیسم قندها، متابولیسم چربی ها، متابولیسم ترکیبات ازت دار و ...
-
سرفصل فیزیک الکتریسیته و مغناطیس
1390/11/17 16:20
فیزیک الکتریسیته و مغناطیس: سر فصل های نظری: بار و ماده، میدان الکتریکی، قانون گوس، خازن ها، جریان برق و مقاومت الکتریکی، نیروی محرکه الکتریکی، میدان مغناطیسی، قانون آمپر، قانون فارادی و القاء، الکترومغناطیس، جریان های متناوب و ...
-
سرفصل برنامه نویسی کامپیوتر
1390/11/17 16:09
برنامه نویسی کامپیوتر: کامپیوتر و انواع آن، زبان های برنامه نویسی، برنامه نویسی با یکی از زبان های معمول و فراگیر، اعداد و نشانه ها، مقادیر ثابت و متغیر، عبارات محاسباتی، توابع ریاضی، عبارات ورودی و خروجی، احکام شمارش، شرطی، اعلانی، تکراری، متغیر های اندیس دار، حافظه های مشترک و عمومی و کمک، زیر برنامه ها، نوشتن چند...
-
سرفصل علوم دامی
1390/11/17 16:08
علوم دامی: اهمیت دام و محصولات دامی، طبقه بندی دام ها در ارتباط با محصولات دامی، تشریح و فیزیولوژی دستگاه دام و طیور، تغذیه دام و طیور، کیفیت فراورده های دامی، گاو داری، گوسفند داری، مرغداری و ...
-
سرفصل علوم باغی
1390/11/17 16:06
علوم باغی: تاریخچه و اهمیت محصولات باغبانی، طبقه بندی پیاهان و درختان باغبانی، مفاهیم کشت و رشد و هرس و کیفیت و مصرف درختان میوه، مباحث داشت و کاشت و برداشت انواع میوه و هم چنین موارد قبل برای سبزی ها و ...
-
سرفصل میکروبیولوژی عمومی
1390/11/17 16:06
میکروبیولوژی عمومی: سرفصل های نظری: تاریخچه میکروبیولوژی، موقعیت میکروب ها در طبقه بندی موجودات زنده، مفاهیمی مرتبط با باکتری ها و قارچ ها و ویروس ها و باکتریوفاژها، انواع محیط های کشت، رنگ آمیزی، شمارش میکروب ها و ...
-
سرفصل اقتصاد و مدیریت صنعتی
1390/11/17 16:05
اقتصاد و مدیریت صنعتی: کلیات، یاد آوری در مورد عوامل تولید، شناسایی عوامل تولید، ترکیب عوامل تولید، مسائل تولید، نمودارهای تولیدی، سازمان های تولیدی و هزینه های تولیدی، نحوه تعیین قیمت و مکانیزم بازار، مسائل مهم مدیریت صنایع، مسائل مهم اقتصادی، مدیریت، تصمیم گیری، بودجه بندی، بهینه سازی و ...